Over ons

Ons bedrijf is opgericht in 1989 en is gelegen op industrieterrein t'Febriek in het Overijsselse Lemelerveld. Bert Flik startte zijn bedrijf alleen, maar groeide al snel uit naar een team van 5 vaste medewerkers.

 

Flik-Autobedrijf is uitgegroeid tot een allround garagebedrijf dat Verkoop, Reparatie en Service verricht in de ruimste zin van het woord.

 

U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, snelservice, schadeherstel, ruitreparatie en -vervanging,inbouw en aanpassingen carrosserie,en voor onderhoud van uw aanhanger en caravan.
Wij voeren storingsdiagnose uit met zeer moderne testapparatuur voor klanten en derden.

 

Flik-autobedrijf verkoopt zowel nieuwe als gebruikte personen en bedrijfswagens. Natuurlijk zijn we lid van de BOVAG ,verkopen en reparaties geschieden onder deze betrouwbare voorwaarden. Ook worden veel autos verkocht met Best-Car selection label en mobiliteitsgarantie.Dit zijn een van de vele Produkten en Diensten die via ons zijn te verkrijgen,doordat we een bosch car service dealer zijn.

 

Door onze kennis en relaties die we hebben opgebouwd in de autobranche, zijn wij in staat om in opdracht een personen of bedrijfswagen te zoeken die we niet op voorraad hebben. Deze kunnen wij vervolgens zeer concurrerend leveren tegen betrouwbare condities.

 

 


We bestaan nu meer dan 25 jaar en daar zijn we zeer trots op!